Hostia nemozu chatovat na pouzivanie chatu sa prihlaste
Prihlásenie

PrihlásenieRegistrovať

Prihlásenie | Registrovať

* Chat

harsop
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 25 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Zarabanie cez Bux.to /Odporucam!!!
PoslaťNapísal: 10 Jan 2008, 19:20 
Newbie
Newbie

Ty si poďakoval: 0 krát
Dostal si poďakovanie: 0 krát
Myslím že posledným príspevkom si dokázal že nemáš nárok kritizovať kohokoľvek, kto tu bude odteraz písať ako úžasne zarába a nebude ochotní to aj doložiť.To čo ty tak vadilo na ostatných sám praktizuješ,nemám dôvod ti uveriť čo píšeš a stanovovať tak dementé podmienky aby si obhájil svoje vlastné tvrdenia je dosť hlboko pod hocijakú úroveň,další dôkaz že tvoje reči nemajú moc spoločné s realitou.to že sa každým príspevkom snažíš zo mna urobiť blba je žalostné ,nič o mne nevieš a nemáš šajnu čím sa v skutočnosti zaoberám.To že som sa zastal tích čo si zarábajú klikaním neznamená že ja sám som hyperaktívny kliker ,som dospelí a chodím do práce -na rozdiel od teba ,mne netreba na výdavky si privyrábať.to že máš v hlave pár špekulantských nápadov z teba nerobí generálneho riaditeľa,ked budeš chodiť do roboty a budeš zarábať raztoľko ako tvoji kolegovia ,tak potom si o sebe začni namýšľať to čo si myslíš už teraz.Si hodne mimo realitu a u mna si dosť upadol posledným príspevkom.Ja nepotrebujem vedieť ako zarábaš ,ale je hanba že sa tím chváliš bez toho aby si to vedel dokázať.Týmto pre mna táto debata skončila .Maj sa ako chceš. ;)

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 10 Jan 2008, 23:21 
Newbie
Newbie

:>-O zase si ma pobavil.Stale si mi nedal dovod na to aby som ti tu predkladal svoje ucty so zarobkami.Tato tema je o tom ze si si chcel nahrabat dalsich referalov a dalsie naivne deti a ja som len upozrornil je je to podvov a zneuzivanie ich dovory.Oni budu klikat a zarabat 0,01 tusim za den a ty sa na nich budes viest.A to ze chodis do prace a chodis si klikat tak to uz vobec nechapem a tymto si u mna uplne padol na dno.To si na tom tak biede ze si musis privyrabat 10 dolarmi raz za pol roka?
No dobre ked tak skemres tak ti poslem screen z uctu a s prevodom ked mi pridu peniaze ?!Budes spokojny?

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 11 Jan 2008, 09:59 
Newbie
Newbie

Tom@S píše:
:>-O zase si ma pobavil.Stale si mi nedal dovod na to aby som ti tu predkladal svoje ucty so zarobkami.Tato tema je o tom ze si si chcel nahrabat dalsich referalov a dalsie naivne deti a ja som len upozrornil je je to podvov a zneuzivanie ich dovory.Oni budu klikat a zarabat 0,01 tusim za den a ty sa na nich budes viest.A to ze chodis do prace a chodis si klikat tak to uz vobec nechapem a tymto si u mna uplne padol na dno.To si na tom tak biede ze si musis privyrabat 10 dolarmi raz za pol roka?
No dobre ked tak skemres tak ti poslem screen z uctu a s prevodom ked mi pridu peniaze ?!Budes spokojny?

si totálne vymetený ,čo tu tu vypisuješ ty Olol,kto si tu nahána referalov si poriadne prečítaj o čom som písal -toto je stalkerova téma mna iba zaujímalo ,ked každého buzeruješ že nevie dokázať svoje zárobky ako chceš dokázať ti tie svoje ,ja ty na tie tvoje výpisy zvysoka kašlem ,ked chceš niekoho buzerovať tak si to aspon naštuduj analfabet nemáš ani základné poznatky o tom čo píšeš.Ked chceš byť slávnym programátorom najprv si naštuduj matematiku,potom si naštuduj ako veci fungujú a potom ked už niekde píšeš si občas prečítaj ako téma začínala a kto čo do nej napísal .Ak to netušíš tak referalov tu zhána stalker ,ja som sa iba opýtal kto ty je ochotný platiť za tvoje super odborné ,fundované ,aktuálne a supertrefné príspevky.Ved tu si sa po pár príspevkoch dostal úplne mimo tému a nevieš normálne ,slušne komunikovať a odpovedať na to čo sám tvrdíš.Tvojou odpovedou je útočiť na toho kto sa pýta a vymýšlaš si argumenty,nesleduješ kto sa kedy na čo pýtal a nedáš si ani námahu si to overiť .Každého kto tu na fore niečo písal o klikačkách si hned napadol a zosmiešnil že zarobí hovno a je to pre debilov.Trochu sa poobzeraj po klikacích forach kde ty hocikto ked mu povieš že chceš vydieť výpis či neblufuje kolko mu vyplatili,ten výpis ukáže .Nerobia sa s tím tajnosti ,ako ty.Tam im napíš že sú idioti, ked si zarábajú klikaním-bud hrdina.Tu na tieto warez fora chodia noví a tích nemáš problém opluť,chod tam kde sú mazáci ked sú všetci idioti čo majú 10 dolárov za pol roka-sa s toho posereš .Ja navštevujem toto forum kôli warezu a nestrežiem tu na obete ako nejakí upír-len ma už dožralo, ako každého bezdôkazu buzeruješ a sám nevieš nič dokázať(nikdy som od teba výpis nežiadal-záležalo na tvojej inteligencii ako sa obhájiš)Ak niekto označí niekoho za chudáka ,lebo nevie ako zarobiť viac(to si napísal S.T.A.L.K.E.Rovi)tak je neetické mu to aj dokázať,ono kydať na niekoho to vie každý ,ale treba svoje tvrdenia aj obhájiť!O tom bola celá moja debata s tebou-!nikoho som si týmito príspevkami nelanáril!,tak si vyprosím aby si tu zo mna robil vydriducha .Celkovo vieš o klikaní úplné hovno a zavádzaš tu ľudí-si to naštuduj ked chceš ludí obviňovať.

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 11 Jan 2008, 13:28 
Newbie
Newbie

FUJARA píše:
(nikdy som od teba výpis nežiadal-záležalo na tvojej inteligencii ako sa obhájiš)

:D a ako sa mam inak obhajit ty inteligent?Co sem mam zavolat toho kto mi plati/ia alebo si to mam dat overit u notara.Si smiesny pleties tu 2 na 3.najskor chces dokazy a potom ze nie iba si chces overit inteligenciu.Tak som obstal lebo jedno druhe vylucuje.

predstav si ze som si pozrel ako tie klikacky funguju a cele je to len o lanareni referalov takze vydriduch si ty.Ja som nikde nepisal ze programujem ale ocividne viem toho viac ked si viem zarobit aj na nete viacerymi sposobmi. O tebe sa da pomysliet len jedno kedze nemas 12 rokov (aspon ako tvrdis co sa aj tak moc nezda) ze si neschopny nepoznam stareho tatka co by si doma klikal a po warez forach si nahanal referalov, to robia iba deti pre ktore staci zarobit denne aj tych 10 centov ale to este nevedia z paypalu ich tazko dostanu jedine ze si nieco kupia.
Este raz ti opakujem nemam preco ti ukazovt svoje ucty kto si ty aby som sa tebe spovedal.KEd si zaplatis budem mat dovod ti ich ukazat.
Mna nezaujima stalker je to jeho tema o com bola zase o referaloch ale on nema proti tomu nic ako vidis lebo mam pravdu klikacmai si nezarobi a preto potrebuje referalov a to hodne.
Jediny kto tu zavadza ludi si ty.Vykreslujes tu klikacky ako neviem aky zdroj penazi 10 dolarov wow ale to ze musis mat aspon 20 referalov a sediet pri tom neviem kolko.A dalsia vec ako si tie deti dostane tych 450 na ucet?Poplatok a to ty isto nevies je 70 korun za prevod a dalsie poplatky su za aktivaciu karty cize zo 450 im ostane tak 300
Skoda sa tu s tebou vybavovat ty si dalej klikaj a ja si budem zarabat po svojom ak chces predsalen dokaz posli mi 100 cislo uctu dodam a potom ti poslem ja moj dokaz inak neviem kde si videl ze s tym nerobia tajnosti?Nepoznam nikoho kto by si fotil ucet a daval to do for ;RT:

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 11 Jan 2008, 15:36 
Newbie
Newbie

Tom@S píše:
Nepoznam nikoho kto by si fotil ucet a daval to do for ;RT:

žiješ v inej dimenzii a je to vidno nepíš o tom o čom nič nevieš.
Tom@S píše:
a ako sa mam inak obhajit ty inteligent?Co sem mam zavolat toho kto mi plati/ia alebo si to mam dat overit u notara.Si smiesny pleties tu 2 na 3.najskor chces dokazy a potom ze nie iba si chces overit inteligenciu.Tak som obstal lebo jedno druhe vylucuje.
Nie neobstál si tvoja argumentácia je nulová.Zaplať si sám-idiota čo by ti zaplatil za výpis ,tu asi nezoženieš.
Tom@S píše:
O tebe sa da pomysliet len jedno kedze nemas 12 rokov
prvá správna odpoved-ked my pošleš 100 kopejok ,verejne ťa pochválim a podporím tvoje tvrdenia že slnko sa točí okolo zeme a nie naopak.

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 11 Jan 2008, 15:37 
Newbie
Newbie

Tom@S píše:
Mna nezaujima stalker je to jeho tema o com bola zase o referaloch ale on nema proti tomu nic ako vidis lebo mam pravdu klikacmai si nezarobi
zasa si zmeň nick ale tentoraz použi svoje prave meno-NOSTRADAMUS,zasa raz vieš niečo lepšie ako ten ktorého sa to týka.
Tom@S píše:
A dalsia vec ako si tie deti dostane tych 450 na ucet?
deti nemajú účet v banke -to by si mohol vedieť? :_)
Tom@S píše:
Poplatok a to ty isto nevies je 70 korun za prevod
zasa(kolkí krát už?)nesprávne.pri konte typu personal sa poplatky nezapočítavajú -ak máš primary currency- dolár

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 11 Jan 2008, 15:38 
Newbie
Newbie

Tom@S píše:
dalsie poplatky su za aktivaciu karty
zasa vedľa-kartu pre online platby netreba aktivovať ,iba pre výber z účtu a nakolko deti účet nemajú ,je len logické že nič vyberať nechcú ale použiť online-žeby rapidshare account-fúú kde som to len počul-aha ved všetci to tvrdia že si chcú zarobiť na rapidshare.NIEKTO TO NEPOčUL a preto tu trepe o vyťahovaní z konta a poplatkoch
Tom@S píše:
ak chces predsalen dokaz posli mi 100 cislo uctu
bohužial z tohoto mraku nezaprší-nič ti nepošlem
Tom@S píše:
inak neviem kde si videl ze s tym nerobia tajnosti?Nepoznam nikoho kto by si fotil ucet a daval to do for
iba jeden výpis ty tu ukážem a nejaké drísti že či je pravý alebo je môj alebo niečo podobné si strč niekam je to doklad o platbe z bux.to a nieje na ňom nič tajného nakolko som to čo treba zaškrtal.ak chceš niečo tvrdiť musíš to aj dokázať keby ja som tebe chcel niečo dokazovať tak neškrtnem príjamcu iba číslo konta ,to ty si ten čo zarába tisíce.toto je môj posledný príspevok k tejto téme už ma nevyprovokuješ k odpovedi,nevieš diskutovať,nemáš úroveň,osočuješ ,prekrúcaš skutočnosti a snažíš sa zosmiešniť oponenta -si proste vagabund čo nemá spôsoby a čas strávený debatou s tebou som mohol využiť omnoho lepšie

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 11 Jan 2008, 16:18 
Pro User
Pro User
Obrázok užívateľa

nehadajte sa tu,lebo cela tema pojde do kosa,aj tak to tu uz bolo viackrat

Obrázok

Ak niekto nájde v príspoevku niečo,čo sa mu nepozdáva,nech nás upozorní tlačidlom Obrázok

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 11 Jan 2008, 17:59 
V.I.P
V.I.P
Obrázok užívateľa

Dostal si poďakovanie: 1 krát
akoze ja sa Vam fakt cudujem ze sa snazite zarabat na klikackach! preco sa radsej nesnazite zarobit na vlastnej inteligencii, sikovnosti a vtipe, ale miesto toho sa spoliehate na taketo hluposti. niet na svete cloveka, firmy ktora by na tom nemala vacsi zisk ako vy (ak nejaky z toho mate) inac by take hluposti nevymyslali.
nemam proti tomu nic, ale rozhodne by som to nepovazoval za hlavny sposob prijmov, ked tak na malickosti.

//v pohode si tu kecajte ale v ramci pravidiel slusneho spravania! nechcem tu citat nadavky a podobne zalezitosti, inak tu zacne lietat okrem ineho aj basa

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 13 Jan 2008, 01:41 
Newbie
Newbie

FUJARA píše:
zasa(kolkí krát už?)nesprávne.pri konte typu personal sa poplatky nezapočítavajú -ak máš primary currency- dolár

prosim ta nepresviecaj ma tu o niecom o com nic nevies.Tu nejde o paypal ale o bezny ucet v SR.A tam poplatky za prevod su paypal je len virtualny ucet to by si mohol vediet.Cize nespravne uz kolki krat?Ale stale len ty

Profil  Offline

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 25 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Panel

Hore Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre