Hostia nemozu chatovat na pouzivanie chatu sa prihlaste
Prihlásenie

PrihlásenieRegistrovať

Prihlásenie | Registrovať

* Chat

harsop
Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: The SIMS 2
PoslaťNapísal: 17 Mar 2009, 20:03 
Newbie
Newbie

Ty si poďakoval: 0 krát
Dostal si poďakovanie: 0 krát
Ahojkte vedel by mi neikto poradit ako mam nainstalovat the sims 2 univerzitu pls..pomozte mi

Profil  Offline

Soubory na ShareRapid (31704)

Napísal: automaticky - vyhledávání ShareRapid.cz 
Výsledky hledaní na ShareRapid: 31704 súborov
2009 International ( International The ) [ akční drama thriller ] 77700 MBstiahnuté 548x
The Big Bang Theory - 02x19 - The Dead Hooker.srt29 kBstiahnuté 252x
2009 Ztracený ostrov ( Forgotten Ones The ) [ horor ] DVDRip XviD CZ 699.7 MBstiahnuté 1618x
2008 Most ( Brucke The ) [ valecny drama ] DVDRip XviD CZ xXx 7736 Uni699.6 MBstiahnuté 462x
The Big Bang Theory - 2x22 - The Classified Materials Turbulence.HDTV.25 kBstiahnuté 201x
rocco-drop-the-bass-dj.algeroth-mix-.mp36 MBstiahnuté 404x
1999 Třinácté patro ( The 13th Floor ) [ mysteriózní sci-fi thril646.8 MBstiahnuté 790x
Zobrazení všech 31704 souborů, klikni sem!

Predmet príspevku: Re: The SIMS 2
PoslaťNapísal: 17 Mar 2009, 23:35 
Newbie
Newbie
Obrázok užívateľa

1. spustíme instalaciu datadisku "Sims 2 University"

2. začnu sa aktualizovat soubory. Až dobehne ukazatel na 100% bude instalacia chciet "Sims 2 CD4". Pokial más hru prepálenou, co predpokládám, nebude ho instlacia chciet prijmut. VSETKO je ale už zkopírováne! Je potrebne sa trj hlášky prostě zbavit. Nesmies ale kliknut na krížik ani na "Storno"! ukončis úlohu ces správcu úloh (CTRL + ALT + DEL)

3. spuštenie hry prebieha opet za pomoci Daemona / !!nepoužívaj Alkohol!! Sims 2 sa ces neho daju spustit, Universita nie, akurát je potreba stiahnut imitaci virtuálneho disku Sims 2 University (mini iso)

4. instalacia nestihla vytvořit zástupcu na ploche, spustací soubor hry Sims 2 University najdes v adresari "C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 University\TSBin" a jmenuje se "Sims2EP1.exe

5. vyjmeme CD z mechaniky a spustís hru.AK vyskočí nejaká hláška, klikni OPAKOVANE (asi 4X) na tlačítko pokračovat

6. A hras

žiadný CRACK není potrebny!!! pokial si ho uz nepouzila,ak hej stáhněte si originální exe soubor.

Pokial uz mas nainstalovanou hru s chybným crackom (=nemožes stavat), je treba buď zohnat originální exe soubor a přepsat nim chybný crack nebo preinstalovat celou hru. Može se stát, že crack zostane v zloske i po odinstalovani. Je
ho potrebne vymazat ručně!

Googled...

Na vecinu vasich otazok dokaze odpovedat GOOGLE

Obrázok

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 18 Mar 2009, 10:53 
Newbie
Newbie

ako mne to v pohode nainstaluje len ked uz mam asi 75 % tak mi vybehne ze vlzte CD 2 .otvorim deamon..dam tam Sims2EP1 a dam otvorit tak sa mi tam otvoripricinok a potom uz neviem co mam robit

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 19 Mar 2009, 00:07 
Newbie
Newbie
Obrázok užívateľa

Pavde podobne chyba v image subore skus si stiahnut od tialto viewtopic.php?f=50&t=5359&p=60263&hilit=sims2#p60263

Na vecinu vasich otazok dokaze odpovedat GOOGLE

Obrázok

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 23 Mar 2009, 17:09 
Newbie
Newbie

uz je to OK........stiahla som si to z inej stranky.........a idem mi to

//olicek
//Oki vyriesene LOCK

Profil  Offline

Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Panel

Hore Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre