Hostia nemozu chatovat na pouzivanie chatu sa prihlaste
Prihlásenie

PrihlásenieRegistrovať

Prihlásenie | Registrovať

* Chat

harsop
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: POMOC S PC
PoslaťNapísal: 16 Apr 2009, 15:28 
Newbie
Newbie

Ty si poďakoval: 0 krát
Dostal si poďakovanie: 0 krát
Prosim pomozte mi s pocitacom stale ked chcem daco nainstalovat alebo robim nejaku zlozitejsiu akciu na PC tak sa mi restartuje ale nazapne mi ho iba mi vypise jak ho zapina ze DISK BOOT FAILURE.PLEASE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER.

Prosim ak viete co mam robit tak odpiste

THANX

Upozornenie Od Moderátora:: Dragon: Nabudúce napíš do správnej sekcie ;-);

Profil  Offline

Soubory na ShareRapid (47)

Napísal: automaticky - vyhledávání ShareRapid.cz 
Výsledky hledaní na ShareRapid: 47 súborov
Arabela se vrací 01 - Pomoc, za kopcem je obr.avi313.3 MBstiahnuté 712x
MASH 070 - Prvni pomoc.avi196.7 MBstiahnuté 819x
10 - Pomoc mi Rondo.avi299.8 MBstiahnuté 189x
Zoufalé manželky (Desperate Housewives) 06x13 - Každý někdy potř396 MBstiahnuté 391x
Volani o pomoc cz.avi701.4 MBstiahnuté 432x
070 - Prvni pomoc.avi167.7 MBstiahnuté 54x
Volání o pomoc (2007) DVDRip CZ.rar736.4 MBstiahnuté 190x
Zobrazení všech 47 souborů, klikni sem!

Predmet príspevku: Re: POMOC S PC
PoslaťNapísal: 16 Apr 2009, 18:48 
Newbie
Newbie

Skús si prekontrolovať disk či na ňom nie sú chyby a porušené niektoré systémové súbory.
Buď priamo vo windowse nástrojom Kontrola chyb (v prieskumníkovi na disk pravým tlačítkom-Vlastnosti-Nástroje a tam v Kontrola chyb kliknúť na Zkontrolovat) alebo nabootovať z CD a použiť chkdsk C: /r

Ak tam nie sú chyby, tak by mohlo ísť ešte o vírus. Ale najskôr prekontroluj samotný disk na chyby.

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 16 Apr 2009, 20:06 
Newbie
Newbie

A keby som preinstaloval Windows tak to pomoze? Lebo som ho preinstaloval pred 2 tyzdnami, este dakedy v decembri a v oktobri okolo 6 krat. A virus to urcite nie je lebo mi to robilo uz strasne davno este som ani net nemal. a vsetky cd ktore do pc vosli boli zo spolajliveho zdroja.

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 17 Apr 2009, 07:38 
Newbie
Newbie

Tak v tom prípade si daj určite kontrolu disku ale kompletnú. Ak dáš kontrolu priamo z Windowsu, tak si zaškrtni aj Automaticky opravovat chyby a Vyhledat a pokusit se obnovit chybné sektory. Hneď potom si vyžiada reštart aby mohol urobiť kompletnú kontrolu.
Neviem, či si dával kompletnú kontrolu odkedy to robí problém. Preinštalovanie by veľmi nepomohlo, ak sú chyby na disku tak to urobí čoskoro znovu.
Len dúfam, že tie chyby vyhadzuje iba kôli starým chybám na disku (pretože inak by bolo možné, že už disk pomaly odchádza).
DISK BOOT FAILURE.PLEASE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER je jednoznačne chyba na disku (niečo nemôže prečítať), po kontrole disku a oprave chybných sektorov to bude OK (pokiaľ nemá disk nábeh na koniec svojej životnosti).
EDIT: Teoreticky to môže spôsobovať čokoľvek, aj nestabilný alebo slabý zdroj, pamäte,.... Ale bez tej kontroly disku nebudeš vedieť na čom si.

Profil  Offline

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Panel

Hore Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre