Hostia nemozu chatovat na pouzivanie chatu sa prihlaste
Prihlásenie

PrihlásenieRegistrovať

Prihlásenie | Registrovať

* Chat

harsop
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 25 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Zarabanie cez Bux.to /Odporucam!!!
PoslaťNapísal: 01 Jan 2008, 18:24 
Lost Lame
Lost Lame

Ty si poďakoval: 0 krát
Dostal si poďakovanie: 0 krát
a ked nemam 18 rokov tak aj tak sa mozesm zaregistrovat a to vsetko?

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 02 Jan 2008, 15:24 
Newbie
Newbie

je to sice OT ale,
ked uz chcete zarabat takymto trapnym sposobom ked neviete nic poriadne aj tak vas osklbu :D tak nahodou som nasiel ponuky pre spamerov ze 10 prispevkov do fora za 1 doalr aj viac.tak si zarobim tych 10 dolarov co vy za mesiac klikania za tyzden staci denne poslat 10-15 prispevkov no ale ja mam pre zarabanie ine ucely 500 za 30 minut ak sa naskytne prilezitost len treba nieco vediet a na nete lahko zarobite

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 04 Jan 2008, 19:57 
Newbie
Newbie

Tom@S píše:
je to sice OT ale,
ked uz chcete zarabat takymto trapnym sposobom ked neviete nic poriadne aj tak vas osklbu :D tak nahodou som nasiel ponuky pre spamerov ze 10 prispevkov do fora za 1 doalr aj viac.tak si zarobim tych 10 dolarov co vy za mesiac klikania za tyzden staci denne poslat 10-15 prispevkov no ale ja mam pre zarabanie ine ucely 500 za 30 minut ak sa naskytne prilezitost len treba nieco vediet a na nete lahko zarobite

Ty si profesionálny spammer?Platia ťa za to aby si spamoval? :OO

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 05 Jan 2008, 02:03 
Newbie
Newbie

nie ja ale pisem ze aj take sluzby su a za 10 postov ti daju dolar na paypal ucet tak si to zrataj co zarobis viac za mesiac klikani ako ***** alebo nieco napises 5-10 minit prace a ides si po svojom.Nemusis nikoho otravovat otravnymi ref linkami zaregistruj sa a klikaj a blablabla.Nic kto ma zaujem ta "zamestna" a ty "pracujes" ake jednoduche.A potom si nieco kupis na ebayi alebo si posles prachy na ucet.Konecne mam uz aj ja funkcny paypal takze idem rozbenut obchody aj za hranicami <<-)

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 06 Jan 2008, 13:13 
Newbie
Newbie

celkom tomu nerozumiem-napíš podrobnejšie-treba vedieť eng.,a aké "obchody v zahraničí" si myslel,klikački sa my zdali a zdajú zatial najmenej náročné na znalosti eng. a vypisovania čohokolvek,ale sú aj tak platené.Bez refov je to čistá otročina bez záruky vyplatenia.

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 08 Jan 2008, 01:56 
Newbie
Newbie

comu nerozumies niekomu sa ponuknes ze mu zabehnes forum on ti da ponuku za 10 postov 1 dolar ale musia bat nejaky zmysel a valis spravis to tak na 4-5 forach a je.Za den mas 5 dolarov

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 08 Jan 2008, 10:16 
Newbie
Newbie

tak o tom som nepočul .viem o jednom fore kde je za reg. a 10 príspevkov dolár a za to že dotiahneš dakoho a ten tiež dá 10 príspevkov a ty máš za to tiež dolár ,ale to je iba jedno forum čo som zaregistroval.A to je zamerané iba na to aby to forum prišlo do povedomia ludí a nie že budú platiť za každých 10 príspevkov ,to si nemôže dovoliť hocikto.Ovládaš nejaké informatické odvetvie natolko do hlbky že sú ti ochotní platiť za informácie ,alebo píšeš tie príspevky o tom ako včely oplelujú kvety -to je tiež zmysluplná informácia.Pomôže ti pochopiť kolobeh prírody. :1: ak je ako píšeš, tak to máš dobré ,že zarobíš za den 5 dolárov.

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 08 Jan 2008, 17:33 
Newbie
Newbie

nie ja nikde nepisem uviedol som to len ako priklad namiesto klikaciek snazim sa zarabat hlavou nie podvodmi a klikackami

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 08 Jan 2008, 20:05 
Newbie
Newbie

nie každý má hlavu ako ty a nie všetko je podvod.Už to že sa niekto snaží si zarobiť niečo pre seba sám svojou činnosťou je u dnešnej mládeže úspech.Niekde som v nejakej debate spomenul že zo začiatku to je iba o centoch(pri klikačkách)a dosť dlho (ak vôbec) trvá kým sa človek prepracuje(pri troche šťastia a šikovnosti) k tím dolárom a že to môže byť 50 dolárov na mesiac atd....atd...No a jeden člen tam napísal že on to môže dlabať sa s tím babrať(slušne napísané) a že on si tie peniaze vypýta od maminky.to že sa niekto snaží takto si zarobiť nie je zahanbujúce ani hanebné ,začína sa to takím byť ked sa k tomu aby získal ľudí uchyľuje ku klamstvám a podvodom -VEDOME.No a to naozaj ťažko zistiť,niektorí čo s tím začínajú sú tak naivný a neinformovaní že to až nieje možné uveriť.Ja nikoho nesúdim ked to tu čítam a nerozčuľuje ma to kým za tím nevidím vedomé oblbovanie národa.

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 09 Jan 2008, 01:40 
Newbie
Newbie

ja som dostal napad ako zarabat na vas klikacoch, lebo vyneviete nic a ani nechcete vediet nic.Namiesto ucenia nejakeho jazyka (html, php,..) radsej budete klikat.Keby vieste dobre programovat ste za vodou , ja len lutujem ze som sa k tomu nedostal skor isiel by som na inu skolu a uz som si mohol pekne privyrabat popri skole
Nepoviem ze to robia 10-12 rocne deti ale 17 to uz by ste mohli mat rozum a takych je kopa, ale co mozno prave vdaka vam dobre zarobim a nebudem robit nic tak len klikajte dalej :-E :-E
ps dobre spravy paypal uz ide lahko aj na slovensku hlavne pre niektore banky.Ja som si zo uz zriadil pre moje zahranicnen obchody poplatky cca 50-100 sk ale je to v pohode pps : davajte si pozor na kreditky ani clovek nevie ako lahko sa daju zneuzit aj bez pinu :Fly:

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 09 Jan 2008, 15:38 
Newbie
Newbie

neviem kolko máš ty rokov ,ale ja ked som chodil do strednej tak nás výpočtovú techniku učili na PMD-čkach. tak ak si o takých počítačoch vôbec počul ,tak si dobrý .Programovanie sa učiť v mojom veku je už nereálne.Neviem ako si s programovaním na tom ty ,ale nakolko píšeš príspevky do for aby si si zarobil tak v tom tiež asi niesi majster sveta ,čo si budeme nahovárať ;) .Na to aby si zarábal peniaze nemusíš mať žiadne finančnícke ,počítačové a neviemaké vedomosti,nemusíš.Jediné čo musíš mať je správny odhad ,húževnatosť a NOS na správne veci.treba vidieť možnosti tam kde niekto iba mávne rukou -to je zarábanie. všetko ostatné je iba naučená šablona ,ktorú sa (mnohí beznádejne)snažia uplatniť na preplnenom teritoriu.ak chceš aj ty založiť novú klikačku(oooo aký užasný ,sviežy a inovatívny mega nápad),tak si nemysli že ako ideš na tom strašne zarobiť-nie jeden na tom nechal chrup.ked ti desiati povedia že sa to nedá a ty to spravíš tak máš hlavu na správnom mieste ,ale ak ti vidíš ako to desiatim ide a chceš to robiť ako oni tak si len další účastník preplneného teritoria ,ktorí dufa že jemu to musí vyjsť.Teším sa na to kedy už spomenieš niečo konkrétne na čom ideš tak veľmi zarobiť ,lebo mna už asi nič nedokáže v poslednej dobe prekvapiť,no osobne si myslím že na mne celkom určite nezarobíš. :_)

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 09 Jan 2008, 20:08 
Newbie
Newbie

pre menej chapavych to napisem exte raz ja nepotrebujem ani klikacky a ani pisat do for za peniaze
Pre tvoje info dnes som zarobil 2000 za nic stalo ma to asi 15 minut rozmyslania a trocha skusenosti a odvahy.Kolko bude tebe trvat kym si naklikas 2000?rok? <-DD

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 09 Jan 2008, 20:39 
Newbie
Newbie

V bux.to mam 17 refov, zarobenych cez 30usd. Spolahlivo platia. Ak vsak klikate sami, je to na dlhooo ...

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 10 Jan 2008, 16:21 
Newbie
Newbie

Tom@S píše:
pre menej chapavych to napisem exte raz ja nepotrebujem ani klikacky a ani pisat do for za peniaze
Pre tvoje info dnes som zarobil 2000 za nic stalo ma to asi 15 minut rozmyslania a trocha skusenosti a odvahy.Kolko bude tebe trvat kym si naklikas 2000?rok? <-DD

vieš čo,čím väčšie sumy tu píšeš a že za nič zarobené tak tím menej tomu už verím .Ešte na začiatku som myslel že máš nejakú fintu ale 2000 za 15 minút-dovol sa my zasmiať ,ono nie je ťažké napísať :zarobil som XY prachov ,takých expertov je tu mraky ,ale nič konkrétne som od teba nečítal .robíš s tím tajnosti ako keby ti tý chudáčikovia od klikačiek išli vykradnúť kšeft.Sám si písal že klikači sú obmedzení rozumovo, tak sa neboj svoje tvrdenie podložiť niečím rukolapním.Proti takímto príspevkom si predsa bojoval ,nie?Napísať zarobil som prachov more ,aj ked neviem dokázať to "more".
    P.S.Ty potrebuješ odvahu na to aby si zarábal peniaze?

Profil  Offline

PoslaťNapísal: 10 Jan 2008, 17:33 
Newbie
Newbie

ano potrebujem odvahu vlozit do toho aj peniaze a zariskovat aby sa mi to aj vratilo.AK chces poslem ti za 100 SK screen z uctu aby si mi veril inak ti to nemam preco dokazovat a tych "fint" ako ty pises je viac cim viac toho vies tym sa lahsie zaraba nj ale ako pises ked nic nevies ostavaju ti len klikacky :1: .Neviem preco by som ti mal pisat ako zarabam ja peniaze zaplatis mi za to?Ale dobre jeden sposob sem predsalen dam aj tak ti to isto nic nehovori-Spekulacie s domenami

Profil  Offline

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 25 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Panel

Hore Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre